Bemutatkozás

A Cool4U Automotive Kft. 2001 tavaszán kezdte meg működését, elsősorban a lakossági és jármű klímaberendezések értékesítésére alapozva tevékenységét. A járműklíma üzletág a budapesti raktárbázisra épített, 24 órán belüli házhoz szállítással a járműklíma kereskedelem meghatározó szereplőjévé vált. Több, mint 40 európai, amerikai és ázsiai beszállítónk biztosítja részünkre a kiváló minőségű termékeket.

Az alkatrész-kereskedelmen kívül nagy hangsúlyt kap tevékenységünkben a klímaszerelő szerszámok forgalmazása is. Célunk, hogy a világ vezető klímaszerelő szerszámgyártóinak termékeit a partnereink részére elérhetővé tegyük.

A CTR Group klímás automata és félautomata szervizállomásait 15 éve forgalmazzuk Magyarországon és Romániában,  de a CTR berendezései elérhetők egész Európa területén is. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően, a CTR klímatöltők mindig megfelelnek a piac követelményeinek, a magas minőségi és technikai elvárásoknak.

Másik fő beszállítónk a Mastercool, a világ egyik vezető szerszám-gyártó és forgalmazó vállalata. A Mastercool név egyet jelent a nemzetközi minőséggel és az innovatív termékfejlesztéssel. A Mastercool számos szabadalommal rendelkezik világszerte.

Kínálatunkban megtalálja a Mastercool klímaszerelő szerszámait, műszereit, szervizberendezéseit. A termékek a webshopunkon keresztül megrendelhetők: a legtöbb szerszámot készletről értékesítjük. Amennyiben nem találja a keresett szerszámot, akkor kérjük jelezze felénk, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre a szerszámok beszerzésében.

Hasonlóképp megkerülhetetlenek a piacon a SPIN szervizgépei. A Spin s.r.l. céget 1978-ban alapították Riminiben. A vállalat 3 alapvető filozófiája: a megfelelő színvonal – irányított valamint szervezett fejlesztés, dinamizmus és rugalmasság – Innovatív termékkínálat. Ma több mint 30 évvel az alapítás után a cég működése teljes egészében megfelel ezen szempontoknak. Jól ismert márka  Olaszországban és globálisan egyaránt.

Mindhárom cégtől  közvetlenül szerezzük be a termékeket, így áraink versenyképesek, beszállításunk folyamatos és rendszeres. A karbantartáshoz szükséges alkatrészeket raktáron tartjuk. Termékeink megtekinthetők budapesti mintaboltunkban, ahol igény esetén előre egyeztetett időpontban kollégáink bemutatják a berendezéseket működés közben is.

A teljes termékpalettánk megtekintéséhez látogasson el webshopunkba, ahol regisztrált partnereink kedvező áron vásárolhatnak és élvezhetik az online vásárlás előnyeit.

 

Jó böngészést kívánunk!

A Cool4U Automotive Kft. vezetősége